• Home
  • Wij wensen je een duurzaam en energiek 2019!

Wij wensen je een duurzaam en energiek 2019!

Wereldwijd spannen mensen zich in om klimaatverandering tegen te gaan. Ook het kabinet wil verbranding van fossiele brandstoffen verminderen en de CO2 uitstoot omlaag brengen. Zo zijn er plannen in de maak om alle woningen in Nederland van het aardgas af te halen en op een meer duurzame wijze te verwarmen.

Als klant van de gemeentelijke warmtelevering draag je al jaren een steentje bij in de verduurzaming van Nederland. De warmte die je gebruikt komt namelijk van de hoog rendement Bio-energiecentrale. De Biomassa waarop de centrale draait, bestaat uit regionaal verkregen schoon, onbehandeld snoeihout.

Eenmaal per jaar, op 1 januari, stelt de Autoriteit Consument en Markt (ACM) de maximumprijs vast voor “stadsverwarming” voor consumenten. Op basis daarvan berekenen de energieleveranciers de nieuwe tarieven. Zo doen wij dat ook!

De tarieven voor stadswarmte zijn gekoppeld aan de kostenontwikkeling van aardgas. Zo mogen consumenten van stadswarmte niet meer kwijt zijn dan consumenten in gasgestookte woningen. Zoals je misschien weet, stijgen de tarieven van aardgas het komende jaar fors (+20%).

Ondanks het feit dat de ACM dus ook de maximale tarieven van stadsverwarming fors laat stijgen, blijven wij jou comfortabele en duurzame warmte leveren voor een tarief met slechts een zeer geringe stijging t.o.v. 2018. Uiteraard zonder afbreuk te doen aan jouw comfort en onze dienstverlening.

Je kunt je nieuwe tarieven inzien door in te loggen op je persoonlijke pagina in  Mijn Warmte

Het tarievenblad met de tarieven voor 2019 vind je ook op deze website.

Contact

Actuele storingen

Bekijk op onze storingspagina of er op dit moment een storing is op jouw postcode.

© Copyright 2017 Warmtenet Eindhoven