Jouw energierekening in 2022

De afgelopen dagen heb je ongetwijfeld in het nieuws voorbij zien komen dat de prijzen van energie  harder stijgen dan iedereen had verwacht. Dit is een grote uitdaging voor Nederland en zelfs voor heel Europa. Iedereen krijgt te maken met hogere energiekosten en dit heeft dus ook invloed op jouw energierekening. We begrijpen dat je wil weten wat dit voor jou betekent.

De prijzen van energie stijgen, wat betekent dat voor mij?

Dat betekent dat je in 2022 ook meer gaat betalen voor warmte. Helaas weten we op dit moment nog niet hoeveel. Eind december bepaalt de Autoriteit Consument en Markt (ACM) wat het maximumtarief voor het leveren van warmte wordt en mede op basis daarvan stellen wij onze tarieven voor 2022 vast. De afgelopen jaren is het ons gelukt onze tarieven onder het maximumtarief te houden en daar doen we nu weer ons best voor.

Ga ik door het stijgen van de energieprijzen nu al meer betalen?

Nee, de prijs voor warmte verandert één keer per jaar. Dat is op 1 januari. Dan weten we precies wat ons warmtetarief is en zullen we je adviseren wat je het beste met je voorschot kunt doen. De tarieven zullen hoger zijn dan dit jaar, dus bereid je daarop voor. Vanaf 1 januari 2022 kun je je nieuwe tarieven inzien en een voorschotcheck doen door in te loggen op je persoonlijke pagina in www.mijnwarmte.warmte-eindhoven.nl. Het is slim om je voorschot dan gelijk aan te passen.

Wil je meer informatie?

Wil je meer lezen over je energierekening? Op onze website hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via 085 - 273 4567.  Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur.

Contact

Actuele storingen

Bekijk op onze storingspagina of er op dit moment een storing is op jouw postcode.

© Copyright 2017 Warmtenet Eindhoven